dimarts, 30 de novembre del 2010

Carrera d'orientació a Gilet

El diumenge passat vam participar mon tio i jo a la cursa d'orientació feta en Sant Esperit, Gilet. Ens vam inscriure com independents en la categoria amateur roja.
Allí vam arribar a les 9 del matí, hora en la que començaren a montar el punt de control i on vam anar a veure l'hora d'eixida. A mi em va tocar eixir a les 10:20 i a mon tio a les 11:20, com ell era la primera vegada que ho feia decidirem eixir els dos junts a la meua hora, i la veritat és que els organitzadors fòren molt amables per d'eixar-nos fer, ja que correr junts és motiu de descalificació, però entengueren que vam anar per a iniciar-se.
Així donc, vam començar el recorregut a l'hora prevista i, llevat del primer control que ens va costar un poquet situar-mos, la resta la ferem prou bé, sols vam córrer en alguns trams, la majoria del recorregut el ferem caminant. 
La veritat és que le recorregut triat fóu relament bo. Va ser una ruta molt ben feta i amb moltíssima varietat, desnivells, barrancs, ben amagats els controls... Vos pose una foto del mapa per a que el pugau vore.

En definitiva, ens ho vam passar molt be i crec que repetirem, si algú estiguera interesat en conéixer i participar d'aquest esport pot adreçar-se a la pàgina de la federació valenciana, www.fedocv.org, i allí trobarà tota la informació que cal per iniciar-se en aquest esport que és un altra manera d'apropar-se a la muntanya.

1 comentari: